...
Alege serviciile de psiholog la domiciliu oferite de Bernard Tatomir și experimentează sesiuni de terapie personalizată chiar la tine acasă.
Sună-mă

0727 058 770

Psiholog la domiciliu

Serviciul “PSIHOLOG LA DOMICILIU” a fost special conceput pentru persoanele în căutarea unor răspunsuri și soluții la propriile probleme și stări de spirit, dar care nu se pot deplasa din diferite motive la sediul cabinetului nostru.

Pentru persoanele care nu doresc sau care nu sunt deplasabile, oferim consiliere psihologică la domiciliul pacientului.

Se pot efectua și intervenții de urgență (în 24 de ore)
Acest serviciu la domiciliu este posibil doar pentru București și Ilfov

Descoperă confortul prin psihoterapie la domiciliu: sesiuni personalizate pentru sănătatea ta mentală, desfășurate direct în intimitatea casei tale.

Consiliere psihologică la domiciliu

Care sunt pașii pe care-i urmăm?

Consilierea psihologică la domiciliul pacientului include:
1. Consultul pacientului, analiza fișei pacientului: anamneza pacientului (istoricul afecțiunilor psihiatrice și a celor colaterale; istoricul afecțiunilor psihologice/psihiatrice ale membrilor familiei); analiza tratamentului pe care îl urmează pacientul în prezent și toleranța la tratament.

2. Diagnosticarea anxietății, psihozelor, depresiei sau tulburărilor cognitive.

3. Dacă este cazul, stabilirea unui plan de monitorizare a stării de sănătate a pacientului cu probleme psihologice/psihiatrice și evaluarea ulterioară a acestuia, prin vizite periodice la domiciliu.

Care sunt avantajele consultațiilor psihologice la domiciliu?

• Beneficiați de confortul propriei locuințe.
• Beneficiați de expertiza unui psiholog clinician.
Terapia de familie ajută familia funcționeze în mod constructiv și pozitiv explorând modelele de comunicare și furnizând educație și sprijin. Ședințele pot include copilul sau adolescentul împreună cu părinții, frații și bunicii.
• Se pot efectua și intervenții de urgență (în 24 de ore, doar București și Ilfov)
Terapia de grup presupune utilizarea dinamicii grupului de tineri și a interacțiunii între membrii grupului pentru a conștientiza și crește înțelegerea unei afecțiuni psihice și a-și îmbunătăți abilitățile sociale.
• Terapia prin joc implica utilizarea de jucării, lego, păpuși, marionette, plastilină, desene, jocuri pentru a ajuta copilul să recunoasca, să identifice și să-și exprime verbal emoțiile. Psihoterapeutul observa modul în care copilul folosește materialele de joc și identifică teme sau modele cu scopul de a înțelege problemele cu care se confrunta copilul. Printr-o asociere de joc și verbalizare copilul are posibilitatea să înțeleagă și să-și gestioneze mai bine conflictele, emoțiile și comportamentul.

• Printre formele diferite de psihoterapie, cele mai folosite la copil și adolescent amintim:
-Terapia cognitiv-comportamentală (CBT): copilul învață prin examinarea modurilor confuze și distorsionate/iraționale de gândire, cum acestea pot provoca emoții și le pot influența comportamentul. Terapeutul sprijină copilul să identifice modelele de gândire dăunătoare și să le înlocuiască cu gânduri care duc la trăiri și comportamente mai adecvate.
-Dialectic Behaviour Therapy (DBT) și-a dovedit utilitatea la adolescenții cu gânduri suicidare cornice sau care au deliberat comportamente autovătămătoare sau care au o tulburare de personalitate borderline. Pune accentul pe asumarea responsabilității pentru propriile probleme și ajută la examinarea modului de confruntare cu conflictele și emoțiile aferente.

Contact

Ai nevoie de ajutor?

Pentru a programa o ședință,  folosiți una dintre modalitățile de contact de mai jos sau completați formularul alăturat.

Telefon

0727 058 770

Adresă de mail

contact@psiholog-domiciliu.ro

Locație

Strada Buzești 24, Sector 1, București