Fă o programare

Completeaza tabelul si te voi contacta in cel mai scurt timp posibil.

 

Bernard Tatomir
Tel:
+40727058770

Email:
contact@psiholog-domiciliu.ro

Psihoterapie Online

Psihoterapia online se face prin intermediul videoconferintelor (Skype). Pentru desfasurarea sedintelor de terapie online este necesara o conexiune buna la internet, webcam, microfon si un spatiu in care te simti confortabil si sigur, unde sa nu fii intrerupt sau deranjat. Persoanele care apeleaza de obicei la aceasta modalitate fie sunt foarte ocupate, fie au dificultati fizice si nu se pot deplasa la cabinetul de psihoterapie, fie locuiesc in alt oras sau tara. Deasemenea sunt persoane care au inceput procesul terapeutic fata in fata, dar doresc sa continue cu acelasi psihoterapeut chiar daca s-au mutat in alt oras sau tara.

Motivele pentru care te poti adresa unei psihoterapii online sunt variate si din ce in ce mai argumentate. Atata vreme cat putem avea contact fata in fata cu psihoterapeuta/ psihoterapeutul ales (ma refer la intalnirea “pe viu” la anumite perioade), varianta online este de luat in considerare.
De aceea, indiferent de motivul pentru care consideri ca aceasta forma de psihoterapie este cea care ti se potriveste cel mai bine in acest moment, te astept in cabinetul online.

 

Se pare că există un interes foarte mare în rândul cercetătorilor pentru terapia online. Tot mai multe studii se axează pe acest subiect care nu este deloc nou în alte ţări cum ar fi Statele Unite sau Marea Britanie.

Acest interes se datorează în principal schimbărilor care au loc în tehnologie şi informaţie. Omul interacţionează din ce în ce mai mult cu tableta, telefonul sau calculatorul. Este obişnuit să prelucreze informaţia în alt mod decât în cel de acum două decenii de exemplu.

Din ce în ce mai mult, realitatea este mutată în mediul virtual. Acest lucru poate fi pozitiv deoarece scopul este să ne facă viaţa mai uşoară şi să avem acces la o informaţie sau serviciu de oriunde de pe Glob. Iar calculatorul, tableta sau chiar programele pot chiar să vină cu un ajutor în plus în psihoterapie.

Sunt aici sa te ajut !

Sunt aici, pregătit să te ajut să devii conştient de ce ai nevoie pentru a-ţi susţine procesul de vindecare.Permite-mi doar să fiu călăuza ta – va fi un drum pe parcursul căruia eu te asigur de implicarea mea totală. Daca accepţi să te implici în aceeaşi măsură, succesul este asigurat.

Image

Consiliere la domiciliu
dar si in cabinetul de psihoterapie,

Contact

Facebook
IMPREUNA PUTEM AJUTA !