Fă o programare

Completeaza tabelul si te voi contacta in cel mai scurt timp posibil.

 

Bernard Tatomir
Tel:
+40727058770

Email:
contact@psiholog-domiciliu.ro

Psiholog la domiciliu

Consilierea psihologica la domiciliul pacientului include:

1. Consultul pacientului

 • analiza fisei pacientului;
 • anamneza pacient (istoricul afectiunilor psihiatrice si a celor colaterale; istoricul afectiunilor psihologica/psihiatrice ale membrilor familiei);
 • analiza tratamentului pe care il urmeaza pacientul in prezent si toleranta la tratament.

2. Diagnosticarea anxietatii, psihozelor, depresiei sau tulburarilor cognitive.

3. Daca este cazul, stabilirea unui plan de monitorizare a starii de sanatate a pacientului cu probleme psihologice/psihiatrice si evaluarea ulterioara a acestuia, prin vizite periodice la domiciliu.

Serviciul PSIHOLOG LA DOMICILIU a fost special conceput pentru persoanele in cautarea unor raspunsuri si solutii la propriile probleme si stari de spirit, dar care neputandu-se deplasa din diferite motive sau ca urmare a unei varste inaintate nu pot apela direct la noi, la sediul cabinetului nostru.

Avantajele consultatiilor psihologice la domiciliu:

 • beneficiati de confortul propriei locuinte;
 • cu un simplu telefon sau completarea formularului de mai jos, va faceti programarea rapid;
 • beneficiati de expertiza unui psiholog clinician;
 • Terapia prin joc implica utilizarea de jucarii, lego, papusi, marionette, plastilina, desene, jocuri pentru a ajuta copilul sa reacunoasca, sa identifice si sa-si exprime verbal emotiile. Psihoterapeutul observa modul in care copilul foloseste materialele de joc si identifica teme sau modele cu scopul de a intelege problemele cu care se confrunta copilul. Printr-o asociere de joc si verbalizare copilul are posibilitatea sa inteleaga si sa-si gestioneze mai bine conflictele, emotiile si comportamentul.
 • Terapia de familie ajuta familia sa functioneze in mod constructiv si pozitiv explorand modelele de comunicare si furnizandu-Ie educatie si sprijin. Sedintele pot include copilul sau adolescentul impreuna cu parintii, fratii si bunicii.

Se pot efectua si interventii de urgenta (in 24 de ore)

Printre formele diferite de psihoterapie cele mai folosite la copil si adolescent amintim:

 • Terapia cognitiv-comportamentala (CBT) : copilul invata prin examinarea modurilor confuze si distorsionate/irationale de gandire, cum acestea pot provoca emotii si le pot influenta comportamentul. Terapeutul sprijina copilul sa identifice modelele de gandire daunatoare si sa le inlocuiasca cu ganduri care duc la trairi si comportamente mai adecvate. Cercetarile arata ca acest tip de psihoterapie este foarte eficienta in tratarea tulburarilor anxioase si depresive la copil.
 • Dialectic Behavior Therapy (DBT) si-a dovedit utilitatea la adolescentii cu ganduri suicidare cornice sau care au deliberat comportamente autovatamatoare sau care au o tulburare de personalitate borderline.  Pune accentual pe asumarea responabilitatii pentru propriile probleme si ajuta la examinarea modului de  confruntare cu conflictele si emotiile aferente.
 • Terapia de grup presupune utilizarea dinamicii grupului de tineri si a interactiunii intre membrii grupului pentru a constientiza si creste intelegerea unei afectiuni psihice si a-si imbunatati abilitatile sociale.

Sunt aici sa te ajut !

Sunt aici, pregătit să te ajut să devii conştient de ce e nevoie pentru a  susţine procesul de vindecare al copilului tau.Permite-mi doar să fiu călăuza lui – va fi un drum pe parcursul căruia eu te asigur de implicarea mea totală. Daca accepţi să te implici în aceeaşi măsură, succesul este asigurat.

Image

Consiliere la domiciliu
dar si in cabinetul de psihoterapie,

Contact

Facebook
IMPREUNA PUTEM AJUTA !