Fă o programare

Completeaza tabelul si te voi contacta in cel mai scurt timp posibil.

 

Bernard Tatomir
Tel:
+40727058770

Email:
contact@psiholog-domiciliu.ro

Doneaza si ajuta

Cum va ajuta donația ta?

  • copiii și adolescenții care se confruntă cu dificultăți financiare vor beneficia de psihoterapie;
  • studenții și adulții tineri vor beneficia de un program pentru a se adapta mai ușor pe piața muncii;
  • tinerii care au comis diferite infracțiuni vor beneficia de spijin pentru a se reintegra în societate și pentru a preveni recăderile;
  • persoane aflate la distanțe mari care au nevoie de psihoterapie și consiliere vocațională vor avea acces la un program de consiliere online.

Cum pot să fac o donație în bani?

  • prin mandat poştal, completat cu datele de mai jos ale Cabinetului, cu menţiunea „donaţie”; adresă și cont bancar depunând la orice sediu ING BANK
  • sau la orice altă bancă suma pe care doriţi să o donaţi în contul cabinet (Contul: Cabinet Psihologic Tatomir Marcel Bernard, Banca ING Bucuresti RO 33 INGB0000999904190232 RON
  • contactandu-ne telefonic sau prin e-mail pentru a stabili o întâlnire. Veți primiţi chitanţă justificativă în schimbul sumei de bani.

Îți mulțumim că ai ales să faci o donație către Cabinet Psihologic – Centru pentru promovarea sănătății mentale! Datorită sprijinului tău noi vom putea să ne continuăm proiectele și activitățile desfășurate pentru a îmbunătății viața persoanelor care se confruntă cu anumite probleme psihologice.

Ce se va întâmpla cu donația ta?

Transparența este un standard foarte important pentru noi. Sprijinul tău financiar sau non-financiar (expertiză, servicii, produse) va fi folosit exclusiv pentru activitățile cabinetului pentru a ajuta oamenii fara resurse financiare. Te vom ține în permanență informat cu privire la pașii pe care îi facem.

Fiecare donație pe care o faci este importantă pentru noi. Ne bazăm pe generozitatea prietenilor, colaboratorilor și partenerilor noștri pentru a acoperi costurile asociate desfășurării proiectelor noastre. Contribuția ta poate ajuta la reducerea distresului, ameliorarea dificultăților psihologice și la creșterea stării de bine.

Sunt aici sa te ajut !

Sunt aici, pregătit să te ajut să devii conştient de ce e nevoie pentru a  susţine procesul de vindecare al copilului tau.Permite-mi doar să fiu călăuza lui – va fi un drum pe parcursul căruia eu te asigur de implicarea mea totală. Daca accepţi să te implici în aceeaşi măsură, succesul este asigurat.

Image

Consiliere la domiciliu
dar si in cabinetul de psihoterapie,

Contact

Facebook
IMPREUNA PUTEM AJUTA !